Сегодня делала кабачковую икру с майонезом 3 кг кабачков 1 кг моркови 1 кг лука гр майонеза гр томатной пасты Кабачки кусочками порезала и тушила в кастрюле до готовности. Лишнюю воду половником вычерпала.
№48(739) ОТ 16.12.2020
Nestled between the majestic Caucasus Mountains and the Caspian Sea, the Republic of Dagestan is a hidden gem waiting to be explored. This vibrant region is not only known for its stunning landscapes and rich history but also for its diverse culinary scene that reflects the unique blend of cultures and traditions. From traditional dishes that have been passed down through generations to modern eateries that put a creative twist on local flavors, Dagestan offers a dining experience that is sure to delight every palate. As the Wanderlog team embarks on a journey to uncover the best dining spots in Dagestan, we invite you to join us in discovering a mix of well-loved institutions, trendy new hotspots, and charming hidden gems.
Последние шесть никуда не выезжаю из города. Брожу по центру, где живу, даже у такого небольшого населенного пункта есть свое Садовое кольцо и объездная дорога. До границы области можно ехать почти сутки на автомобиле, там другая жизнь. Изо дня в день вижу одних и тех же людей, не зная имен, я с ними знаком, как и они со мной. Мы знаем подноготную друг друга, не фиксируясь на этом.
Копешавидзе-Тарджман-ипа Галина Григорьевна В г. Кандидат исторических наук , тема диссертации: "Культура и быт абхазов, проживающих в Аджарии". С 1 июля г. Издано более 30 работ. Основные работы: 1.